Elsősorban és mindenek előtt asztrológia. Aztán kártyavetés, -tanítás, segítő beszélgetések, finom, szeretetteli érintéses masszázs, rendszerállítás, ékszerek, amulettek, varázsdobozkák, funkcionális szobrok és festmények készítése mágikus szertartásokhoz, vágyak hatékonyabb teljesüléséhez... az emberi lélek titkainak kutatása, elemzése, megismerése, ezen életemben bő 25 éves múlttal.

Valójában teljesen mindegy mi vagyok, minek nevezem magam, a fontos az, hogy kényszert érzek rá, hogy átadjam másoknak, ami bennem van. Ha kérik. Hogy másnak is jobb, szebb, könnyebb, tisztább legyen az útja Önmagához. Az én eszközeim ehhez az asztrológia, a kártya, az együttlétek alatti mély lelki, tudatalatti, tudatfölötti, és láthatatlan dimenzióbeli utazások, az intuícióm, emberismeretem, tapasztalatom.

Nem jósolok, de utat mutathatok Önmagadhoz.
Az asztrológia segítségével feltárom a felmenőidtől hozott terheket, amelyeket aktív részvételeddel megdolgozunk, lehetőség szerint átalakítunk, hogy a szintén a horoszkópodban látható lehetőségeidet, esélyeidet a lehető legjobban képes légy kiaknázni ezen életedben. 

Tanítok cigánykártyavetést, ami nem csak a lapok ismeretéből áll, hanem a segítés pszichológiájáról is tanulunk.  A kártyavetés tanulásához feltétel a legalább alapszintű spirituális ismeretekkel való rendelkezés, erről bővebben személyesen beszélhetünk.

Tanítok még egyebeket is, papnői, boszorkány, spirituális asszonyi minőségemben. 

Segíthetek abban, hogy megtapasztald saját szellemi erődet, hogy végre kezedbe vehesd életed fonalát.
A spirituális út magányos ugyan, de nagyon sok erőt meríthetsz abból, ha hozzád hasonló szellemiségű és Úton járó embertől kapsz támogatást.
Köszönöm, ha megtisztelsz bizalmaddal, és társad lehetek ezen az Úton.

F é n y e m

Asztrológia, rendszerállítás, kártya, érintés, segítő beszélgetés, amulettek, eszközök, szertartások...