Legyen kérdésed! 

Tudd, hogy mire vagy kíváncsi! 

Az kevés, hogy "mindenre"... 

Egy számomra hiteles mester azt mondta: akinek nincs kérdése, nem érdemli meg a választ sem. Én másként gondolom: akinek nincs kérdése, lehet, annyi van, hogy nem tudja elsőre mi is az igazán fontos. Vagy nem tudja megfogalmazni a fejében cikázó gondolatokat. Nem látja a lényeget, csak halmozódtak egymásra a problémák életében, és már maga sem lát tisztán: egyáltalán mi a fontos, mi legyen az első, amit tudni akarok, honnan erednek a problémáim, mit akarok tudni valójában? És mit nem...

Szóval akinek nincs kérdése, neki is jár a válasz, bár előbb meg kell beszélnünk, hogy élete mely területére kíváncsi.

A legtöbben párkapcsolat, egészség, pénz témában kérdeznek, de szerencsére sokan vannak, akik a spirituális útjukra kíváncsiak, és valóban az érdekli őket, milyen energiák mozgatják életüket. Mi az ő dolguk ebben az életben, mire kell helyezni a fókuszt, merre induljanak el, egyszerűsítve: mi a dolguk ezen életükben?

Akár van tehát kérdés, akár nincs - egyelőre -, a lényeg, hogy ne habozz, ha úgy érzed segítség kell. Biztos, hogy el tudunk indulni közösen a Te energiáid útján. 

Hogy megismerjelek, szükségem van a születési helyedre, év, hó, nap, és ha van óra és percre is. Ha csak megközelítőleg van perc, 7-8 életeseményből szükséges a horoszkópot bepontosítani. Fontos: az édesanya általi visszaemlékezés a legritkább esetben valós, ha nincs kórházi irat, illetve asztrológus még nem állította be, feltétlenül szükséges a horoszkóp pontosítása!

Általános asztrológiai elemzést már nem készítek sem írásban, sem hangfile-ban, sem online, sem személyes beszélgetés alkalmával. 

A születési adatokra azért van szükségem, hogy lássam, valójában a kérdésedhez mérten mi az, amivel foglalkoznunk kell, miben és hogyan tudlak támogatni, ezt viszont kizárólag személyes találkozás alkalmával tehetjük meg együtt, így minősül át egy értő, közös munkává a feladat. Erre Budapesten havonta kétszer van mód, illetve saját otthonomban (Fejér megyében, egy kis faluban lakom) is lehetőséget adok.  

Első alkalom 35.000,-Ft (ebben benne van a horoszkópodból való felkészülés, jegyzetelés, valamint az első nagyjából két órás személyes találkozó), ahol el is kezdünk dolgozni a horoszkópodban látottakon a megértés, felismerés érdekében. 

Amennyiben az első alkalom után úgy érzed szeretnél még tovább dolgozni a benned működő energiákon, erre is van mód. Minden további alkalom 22.000,-Ft. 

Éves, solar horoszkópot készítek hangfile formátumban, ez a születésnaptól születésnapig terjedő egy éves időszak tendenciáit, esélyeit, lehetőségeit tárja fel. A nagyjából egy órás hanganyag ára 32.000,-Ft.

Szinasztriát, azaz két ember horoszkópjának összevetési elemzését az esetben vállalom, ha mindkét fél beleegyezését adta nekem akár írásban, akár szóban. A nagyjából egy órás hanganyag ára 30.000,-Ft.

Gyermekek születési horoszkópjának elemzését a szülő kérésére a gyermek beleegyezése nélkül 14 éves korig vállalom, e fölött a gyermek beleegyezése szükséges. A szülővel való szinasztria (összehasonlító elemzés) szintén ezekhez az életkorokhoz kötött.  A nagyjából egy órás hanganyag ára: 30.000,-Ft.