Mottó: 

Az Univerzum minden energiájával azon van, hogy segítsen nekünk. 

Ez egy csodálatos módszer arra, hogy megtudjuk milyen energiákkal jöttünk a világra, mit kell erősítenünk, milyen lehetőségeink, esélyeink vannak életünkben. Szükség van hozzá a PONTOS születési horoszkópra, valamint az összes használt névre: születési név, használt név, felvett név, becenév. Továbbá megvizsgálható, hogy adott hely, ahol élünk (helység, utcanév) megfelelő-e számunkra, hogyan érezzük magunkat ott, ha nem jól, miért nem, szükség van-e változtatásra? Segítséget nyújt vállalkozásunk névadásában, hiszen mint tudjuk minden rezgés ebben a világban, és a hangoknak, neveknek, betűknek, számoknak saját rezgésük van. Hogy ezek mennyire és hogyan hatnak ránk, akkor tudjuk meg, ha megvizsgáljuk őket a saját horoszkópunk fényében.

Névváltoztatási szándék esetén elengedhetetlen! Például a hölgy milyen néven szerepeljen férjhez menés után? Jó-e, ha felveszi a férje nevét, ha igen, hogyan? Hová kerül a hangsúly életében a névváltoztatással?

Foglalkozás-, hivatásválasztásnál segít a módszer abban, hogy meglássuk mit erősítünk magunkban, sikeresek leszünk-e a választott szakmánkkal, vagy sem?

Költözés előtt érdemes megvizsgálni a helység, és az utca nevét, amelyből kiderül hogyan fogjuk érezni magunkat választott lakhelyünkön. 

Minél tudatosabban választunk neveket, annál nagyobb esélyünk van a sikerre. Ebben segít a multiplanetáris numerológia.

Egy kérdés esetén 8.000,-Ft, több kérdés esetén 25.000,-Ft az elemzés ára, amelyet írásban küldök meg.