Nekem írták. Köszönöm. 

"Kedves Magdus!
Bő két hónap eltelt azóta amióta nálad jártam. Mostanáig az anyukámmal való kapcsolat rendeződése zajlott, mostanra már mondhatom lezajlott. Többször meg kellett csinálnom a meditációt, mire tényleg szeretettel és jó érzéssel tudtam lenni anya iránt.
Jó néhány lehetőség adódott jó beszélgetésekre, amikor is a saját, mostanra megszerzett tapasztalataim alapján igyekeztem támogató szerepben mellette lenni. Annyira más energia volt ez, mint amit mostanáig csináltam!
Egy darabig meg néha sikerült érzelmileg manipulálnia, de mostanra teljes békével tudok neki nemet mondani.
Amikor nálad voltam, a meditációbeli rét nálam egy tisztás volt. Méghozzá egy konkrét hely, ahová régóta nagyon szerettem kimenni. A meditáció óta viszont nem jártam arra. Kb. két hete többször gondoltam rá, hogy el kéne menni, aztán a héten olyan erősen éreztem a hely hívását, hogy neki indultam. Picit izgultam, de végre el tudtam menni arra a tisztásra. Útközben csatlakozott hozzám egy idősebb régi jó barátom, úgyhogy egy nagyon jó kis beszélgetős erdei séta lett belőle. Most már tudom, hogy csak ennyi volt a feladat, hogy képes legyek rá és ne a meditációval kapcsolódjon össze bennem ez a csodás hely. Szóval ez a téma teljesen lezajlott!
 Jaj, Magdus annyira köszönöm, hogy segítettél! Olyan hála van a szívemben, hogy megtaláltalak benneteket és, hogy megismerhettem és megtapasztalhattam az Istennő energiáját rajtatok keresztül... és mostanra már közvetlenül is. A legnagyobb csoda az életemben és ugyanakkor a legtermészetesebb dolog. Egyszerűen imádom! Köszönöm!!!

Ma reggel pedig végre megcsináltam a kicsi gyermek meditációt. Érdekes volt, mert először olyan 4-5 éves kislány jött oda. Már az ölemben tartottam amikor megláttam, hogy jön felém egy sokkal kisebb is, olyan kis kétéveske. Szóval őérte még vissza fogok menni hamarosan.
Köszönök mindent és kívánok neked, nektek csodás nyarat!!"
Szeretettel ölellek: T. 


"Szia! Még most sem egyszerű összeszedni a gondolataimat, érzem, hogy valami nagyon dolgozik bennem, ami jó. Nagyon hálás vagyok a csütörtöki napért. Köszönöm a munkádat, és köszönöm, hogy együtt dolgozhatunk."

Alexandra, 31 éves

"Boldog Szülinapot!
❤️
Köszönöm, hogy VAGY és hogy egyszerre létezhetek veled a földön és hogy ismerhetlek is. Olyan elképesztő még mindig a számomra, hogy nulla ismertség és nagy távolság árán , akor egyszer anyával megtaláltátok egymást és azota itt vagy az életemben. Nagyon sokat jelentesz nekem.  Bíztatsz, és hiszel bennem ( ami nagyon de nagyon sokat jelent nekem ) , és nehez helyzetben sokszor eszembe juttnak a szavaid. Hálás vagyok hogy vagy az életemben. A legjobbat kívanom neked és szereteidnek is és azt hogy legyen minden ugy ahogy nektek a legjobb.
❤
Szeretlek."

Vivi 24 éves


" Most látom, hogy elindult a változás bennem és a környezetemben is. Nagyon hálás vagyok, mert a kezelések, otthoni gyakorlatok után sokkal jobban érzem magam. Már érzem a határaimat és bátorságom is van meghúzni őket. Nem hittem volna, hogy két alkalom ekkora változást hozhat. Anyummal a kapcsolat is alakulóban van, mintha már lenne mozgásterem, kapok levegőt, ha konfliktus van nem robbanok rögtön. Persze van hova fejlődni, de olyan mintha (lehet, hogy hülyeségnek tűnik) nem csak anyumról, de mindenki másról is leválnék. Nem kapaszkodok görcsösen a kapcsolatokba, nem akarom megjátszani magam a kedvükért. Végre saját magamnak én vagyok a központja és nem más.Figyelembe veszem a testem és lelkem jeleit (a legutóbbi menstruációm sem volt olyan kellemetlen mint előtte) Látom, hogy ez vagyok én és nem az akit ők akarnak látni. Még idő kell, hogy teljesen kiforrja magát, de érzem, hogy most jó. ❤️ Őszintén, néha csak kapkodom a fejem magam miatt, hogy mi történik velem. 😀 És tényleg látom, hogy már egy önálló személyiség vagyok, nem pedig mások árnyéka. ☺️ Köszönöm!"❤️

A. 31 éves