Bemutatkozás

Élek. Lélegzem. Vagyok. Időnként vibrálok. Néha lelassulok. Olykor szétesek, hogy újra összerakjam magam, valamit más, új helyre téve, illetve ami már nem kell, kidobjam. Minden nap több vagyok. Hullanak a hagymahéjak, előtűnik a Mag. Tudok tombolni, dühöngeni, sírni, szeretni, megtartani, és elengedni, lazítani, örülni, élvezni. Szeretek enni, inni, szerelmeskedni, aludni, olvasni, írni, tapasztalni, kutakodni.  Asztrológus vagyok, és kártyát is használok, ha kérdésem van.

Asztrológus, kártyavető, -tanító, spirituális elmélkedő... Papnő, Természeti Asszony, Földanya Lánya. 

25 éve kezdtem el asztrológiát tanulni Kalo Jenő egy tanítványától, 3 éven át. Az ezt követő években némileg háttérbe szorult, család, gyermek, válás, költözés, ismét költözés, munka, lelki-, érzelmi-, fizikai nehézségek, mindez nyilván azért, hogy visszavezetődjek oda, ahol a dolgom van. Párhuzamosan ez idő tájt lettem reikis Király Istvánnál, majd 15 évvel később szereztem meg a harmadik (mester) fokozatot, és röviddel később tanítottam is. Mára a Reiki kicsit háttérbe szorult, azaz nem tanítom, de - az asztrológián kívül - minden egyebet tanítok ami tudásomból telik akár egyedileg, akár többeknek, igény szerint. Kártyavetést, cigánykártyával, illetve a saját kártyámat, a Magdus lapjaiból összeállított önismereti kurzust vezetek, egészség/betegség a kártyában, imaginácós gyakorlatok, kis mágia, boszorkánykodás. Személyes jelenlétben  alkotunk, kretívkodunk, énekelünk, táncolunk, és sokat-sokat beszéletünk, nevetünk. Együtt vagyunk. Sajnálatos módon a személyes jelenlét mára egyre jobban háttérbe szorul, egyelőre a világ erre megy. Alkalmazkodom, amit lehet, online is tanítok. De mindent nem lehet. 

Parapszichológiát tanultam dr. Molnár Gábornál. Villányi Miklóstól multiplanetáris numerológiát, és karmaasztrológiát, Györkös-Pálfi Krisztinától horaryt, kérdőasztrológiát. 

Családállítást Kovács Attila támogatásával tanultam,  végzett család-, és rendszerállító vagyok. Saját módszeremmel dolgozom Vendégeimmel, nem csak a szokásos családállítási utat követem, egyénileg alkalmazkodom a Vendégem igényeihez, útjához, tudatminőségéhez. 

Sokféle kártyát használok, a cigánykártya-vetést tanítom is. Az én tanítóm ebben Éva Ilona volt 2006-ban, tőle sajátítottam el az alapokat. Közvetlenül ezután egy évig telefonos jósként dolgoztam, ez alatt az idő alatt nagyjából ezer embernek jövendöltem úgy, hogy nem volt jelen, nem tudtam róla semmit, és nem is láthattam. Kiváló gyakorlóterep volt. A cigánykártya az örök szerelem, mint az asztrológia is. 

Saját technikával is segítem a lelki, fizikai gyógyulást, használva az univerzális életenergiát, mely mindenben ott van. Ez egy finom, érintéses, nyomkodós, beszélgetős kezelés, amelyben a kezelt fekszik felöltözve, betakarva. (Bővebben a Kezelés fül alatt.) Férjemmel és állatainkkal élünk együtt egy Fejér megyei falucskában, a természetben. Két macska, két kutya, és öt baromfi lakik velünk, valamint a "gondozatlan" kertben megannyi csodás apró élőlény, madarak. 

Vegán vagyok, nem eszem semmilyen állati eredetű élelmet és nem használok állatokból készült termékeket. Én ezt magamra nézve így érzem megfelelőnek. Így érzem tisztának, és őszintének magam. Számomra legfontosabb a hitelesség, hogy úgy éljek, és azt tegyem, amiről másoknak beszélek, és amivel egyre közelebb érzem magam a Természethez, az Univerzumhoz. Animista gondolkodásúnak tartom magam, azaz hitem szerint minden élő és élettelennek látszó dolgoknak  lelke van. Csak azt tanítom, és mondom, amit magam is megéltem, kipróbáltam, és működőképesnek ítéltem meg. Emberként próbálok Ember lenni, a szó legszorosabb értelmében, még akkor is, ha néha nem értem, mit keresek az emberek között... Halak jegyében születtem 1967-ben, tíz bolygómból hét van vizes jegyekben, így talán érthető mindez. Törekszem a külső-belső tisztaságra minden síkon, ez egyik legfontosabb célom. Tiszta gondolatokkal, tiszta tettekkel, tiszta érzelmekkel próbálom élni az életemet, ha mégsem sikerül, mindig eszembe jut egy régi asztrológus ismerősöm mondata: "Magdi, neked mindig meg kell adni az ördögnek, ami az ördögé, különben elveszi." Ehhez tartom magam, tehát nem játszom meg, hogy mindig jó vagyok, igen, adok enni a bennem élő sötétségnek is. De sosem lakatom jól...


Fontos! 

Pszichiátriai betegség, gyógyszeres kezelés, bármilyen tudatmódosító szer használata kizáró oka a közös munkának, illetve pszichiátriai tartózkodás időtartama alatt sem tudok a kérdező rendelkezésére állni.

A velem való munka NEM helyettesíti a pszichés problémák megoldására szakosodott, de egyéb  orvosi kezelést sem!

Köszönöm a megértést.